Sayfalar

12 Aralık 2016 Pazartesi

Teslim Edilen Siparişler - Ejderha Eldiven


Ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara, tüm ayrışmalara rağmen hayata tutunmaya çalıştığımız bir günden daha herkese selamlar. Kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda, aklınızı en iyi bildiğiniz, en sevdiğiniz şeye vermenizde fayda var. Böyle durumlarda o kötü düşüncelere saplanıp kalırsanız, o depresif hal iyiden iyiye içinden çıkılmaz bir hal oluyor çünkü.




Eh, biz de örmeye devam ediyoruz (en azından annem ediyor). Herkesin stresini atma şekli farklıdır, annem de böyle devam ediyor işte hayata.

Ne yazmaya gelmiştim, neler yazdım yine...

Maalesef bu blogu istediğim kadar güncel tutamıyorum. Ama emin olun İnstagram'dan, Facebook'tan gelen tüm mesajlara; gelen tüm maillere tek tek cevap veriyoruz. Bu blogta yer alan her ürün güncel, istediğiniz her modeli elimizden geldiğince üretmeye çalışıyoruz.



Geçtiğimiz günlerde "Ejderha Eldiveleri" ile ilgili bir yazı yazmıştım hatırlarsanız. Instagram'da yayınladığım üstteki fotoğrafı çok beğenen bir arkadaşım hemen sipariş verdi, kendisine canlı renklerden bir eldiven hazırlayıp gönderdik. O da sğ olsun arkadaşıyla beraber eldivenlerle güzel bir poz verip bizimle paylaştı :)


Peki sorumuz size, siz ejderha eldivenlerin hangi rengini daha çok beğendiniz? 

Siparişleriniz için mail atabilirsiniz: hanife.mercandesign@gmail.com 
Bizi Facebook üzerinden de takip edebilirsiniz: Mercan Design 
Bizi Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz: Mercan Design

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder